Afectacions al carrer del Mirador d’Encamp pel fi de les obres

Des del dilluns, 8 de novembre, fins a divendres 12 no es podrà estacionar i durant un dia la circulació estarà prohibida al tram de l’entrada

Avís de pavimentació del carrer del Mirador d'Encamp.
Avís de pavimentació del carrer del Mirador d'Encamp.

El comú d’Encamp està a punt de finalitzar les obres de millora del carrer del Mirador, i durant la pròxima setmana es procedirà a la pavimentació de la calçada, repintat i arranjament del mobiliari urbà, des de la cruïlla amb l’avinguda François Mitterrand fins a la cruïlla amb el carrer Riu Blanc. Al llarg de tota la setmana del 8 al 12 de novembre, per tant, es limitarà la circulació viària.

D’acord amb la planificació dels treballs, no es podrà estacionar en aquest tram, des de les 9:00 h del matí del dilluns, fins a les 18 h del divendres. L’accés amb vehicle als apartaments i habitatges, i la circulació en general del carrer estarà limitada, i s’haurà de seguir les indicacions dels agents de circulació per als veïns. Dilluns, de les 9:30 h a les 10:30 h, i només durant aquesta hora, la circulació estarà completament prohibida al tram d’entrada del carrer.

La majoria dels treballs seran en horari diürn, a partir de les 9:30 h del matí, excepte les nits de dimecres i dijous, que també es treballarà en horari nocturn, des de les 22:00 h fins a les 6:00 h, per fer els treballs de pavimentació. El comú demana als veïns que durant aquesta franja horària se circuli el mínim possible, per evitar possibles problemàtiques. A partir de divendres, si no hi ha cap imprevist, es podrà circular i estacionar sense restriccions.

Etiquetes

Comentaris

Trending