L’adequació del Centre d’Art d’Andorra la Vella costa 43.000 euros

El Govern hauria sol·licitat més modificacions en les instal·lacions i el mobiliari de l’espai, concretament, pel que fa a les característiques per convertir-lo en una sala d’exposicions

Vista parcial del nou mòdul, embolcallat per les xarxes de la constructora.
Vista parcial del nou mòdul, embolcallat per les xarxes de la constructora.

El projecte del Centre d’Art d’Andorra la Vella continua sense acabar-se. Les darreres modificacions en les instal·lacions, sol·licitades des del Govern, costaran 43.000 euros. Principalment, es tracta de millores a l’interior, com la il·luminació o el mobiliari, per tal d’avançar en la seva adequació en una sala d’exposicions. Això farà que encara es retardi més la finalització de l’espai, que estava prevista per a finals de l’any 2021.

El Centre d’Art augmenta el seu cost. En aquesta ocasió, són 43.064 euros. Segons s’especifica en l’edicte publicat al BOPA, són “treballs complementaris no previstos inicialment, sol·licitats pel Govern”. Es tracta, segons indiquen fonts comunals, de millores i adequació de l’interior per convertir-lo en una sala d’exposicions. Per tant, canvis i tasques en la il·luminació o el mobiliari, entre d’altres. El contracte s’ha adjudicat a l’empresa que ja s’està fent càrrec de l’edifici, que és Construccions Modernes SA. Els diners surten de l'aportació de 100.000 euros de Govern.

Aquesta adjudicació és la segona en el termini d’un mes que es fa per treballs imprevistos al Centre d’Art. La darrera va ser el 15 de desembre, per un import de 56.935 euros. Es tractava, precisament, dels canvis que es necessitaven, inicialment, per convertir l’espai en una sala permanent d’exposicions, “que ha comportat uns treballs complementaris”. En aquell moment, des del comú ja es va afirmar que era una xifra raonable tenint en compte les tasques que s’havien de portar a terme.

L’objectiu de finalització del Centre d’Art ha estat canviat nombroses vegades. En un primer cop, es va fixar a la tardor, posteriorment al novembre i, per últim, a finals de l’any 2021. Malgrat això, i com deixa palès l’edicte publicat al BOPA aquest dimecres, el projecte encara està en fase de construcció i la seva inauguració es retardarà més del que estava previst.

Etiquetes

Comentaris

Trending