Ni Mickey Mouse no se salva de les ‘bretolades’

Com a mínim una de les figures cedides per Disney a Andorra Turisme, la col·locada al creuament de l’avinguda Meritxell amb el carrer Prat de la Creu, ha sofert alguns petits danys

-
-
Des de fa una dies la figura del ratolí més famós de Disney que hi ha situada a l’encreuament de l’avinguda Meritxell amb el carrer Prat de la Creu, a tocar tant de la plaça de la Rotonda com de l’avinguda Mitjavila, ha aparegut descrostat. Algunes de les peces que simulen diamants ‘swarovski’ han caigut, s’han després o, més probablement encara, han estat arrencades per persones que volien guardar un record de l’exposició a l’aire lliure amb la qual ‘The Shopping Mile’ va donar el tret de sortida.

La ‘desaparició de diamants’ afecta diverses parts del Mickey, que està just a la cruïlla. És una de les onze figures cedides per Disney a Andorra Turisme, en el marc del conveni de col·laboració que tenen totes dues organitzacions, i que s’han distribuït entre l’avinguda Meritxell (cinc), l’avinguda Carlemany (cinc més) i Maria Pla (la que falta). El cartell que avisa que la figura està protegida per videovigilància no ha estat un element prou desencoratjador per al ‘furtador de peces’.

Habitualment, i aquest cas no hauria de ser una excepció, aquest tipus de mostres, i més per la naturalesa dels Mickey, estan cobertes per una assegurança que garanteixen possibles actes de vandalisme com, d’alguna manera, es podria qualificar el patit per aquesta figura. Pràcticament és una obligació que Disney haurà imposat a Andorra Turisme en el moment d’acordar la cessió de les figures d’un personatge que ha celebrat noranta anys de la seva creació.

Comentaris (1)

Trending