Trànsit dens per arribar al país des d’Espanya i per pujar a pistes

Un dels punts de col·lapse habituals i que s’han repetit aquesta jornada de dissabte és al tomb de l’accés sud de la Massana

Accés a la Massana aquest matí, una escena que es repeteix tot sovint.
Accés a la Massana aquest matí, una escena que es repeteix tot sovint.

Encara que sense l’impacte d’altres caps de setmana, hi ha trànsit dens per arribar al Principat des d’Espanya. Els darrers quilòmetres de l’N-145 que enllacen la Seu d’Urgell i Andorra registren una notable presència de vehicles. També hi ha densitat i retencions per accedir a les principals estacions d’esquí del país.

De fet, durant una bona estona, el punt de més conflicte ha estat l’accés a la Massana. La situació es repeteix diàriament. A primera hora del dia en sentit nord i, després, a la tarda, en sentit sud. Creuar la parròquia massanenca esdevé un problema o almenys d’allò més complexe en moltes ocasions.

S’espera una afluència notable de visitants encara que no es creu que, per sort o desgràcia, sigui un cap de setmana especialment fort. Amb tot, i més enllà dels dos o tres punts més conflictius citats, la mobilitat és força fluïda en general al conjunt del país.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending