Més de 29.500 persones han participat en l'enquesta sobre com es viu el confinament

El fons solidari, amb els comptes oberts en els cincs bancs del país, ja ha recaptat 2.610.00 euros

El ministre portaveu, Eric Jover, abans de la roda de premsa d'aquest dissabte.
El ministre portaveu, Eric Jover, abans de la roda de premsa d'aquest dissabte.
El ministre Eric Jover també ha explicat que aquest passat divendres s'ha tancat l'enquesta impulsada per la secretaria d'Estat d'Igualtat i Participació Ciutadana per conèixer com viu la població la situació del confinament. S'han rebut un total de 29.587 respostes. Jover ha volgut destacar l'alta participació tenint en compte que per participar-hi s'havia de tenir més de 16 anys.

L'enquesta es dirigia a unes 66.000 persones, amb la qual cosa la resposta ha estat del 45%. "És una resposta massiva", ha assenyalat Jover "ja que per aquest tipus d'enquesta és altíssim". Ara, les dades seran analitzades pel Centre de Recerca Sociològica (CRES). 

Per altra banda, el fons solidari, amb els comptes oberts en els cincs bancs del país, ja ha recaptat 2.610.00 euros, "una quantitat important" en paraules de Jover que ha volgut fer un esment especial a la comparsa Las Miquelas que  han aportat 950 euros i a la campanya 'El partit de la teva vida' impulsada pel BC MoraBanc Andorra que ha recaptat 28.120 euros. "Aquests diners ens ajudaran. És un granet de sorra important per donar resposta adequada a aquesta situació de crisi", ha dit.

 El telèfon 828, per la seva part, ha rebut 29.450 missatges solidaris amb la paraula 'Ajuda', que sumen 58.900 euros de recaptació. Jover ha recordat que les donacions es destinaran a la compra de material sanitari, a accions per ajudar als col·lectius de població més vulnerable i per fer front a les despeses derivades del voluntariat.

 

 

 

Comentaris (1)

Trending