Continuen els treballs per desbrossar la zona de la Plana afectada pel vent huracanat el juliol

Tècnics del comú d’Escaldes i de l’empresa que l’assessora en matèria de gestió forestal han estat actuant a la carretera amb el suport dels agents de circulació

https://youtu.be/2K1Wm7ytjcQ

Els treballs per desbrossar la zona de la Plana, a Escaldes, afectats el juliol de l’any passat per un fort vent huracanat que va malmetre diversos espais boscosos com els del Picó continuen. Operaris del comú d’Escaldes i tècnics de l’empresa que assessora la corporació en matèria de gestió forestal més treballadors d’empreses de suport van retirant soques que van quedar mig descolgades.

Des del moment mateix que hi va haver l’episodi de vent tant fort, el comú es va posar en mans dels assessors per veure com es podia actuar. Una de les primeres coses era fer net en aquells indrets -aquest dijous al matí s’ha estat actuant a tocar la carretera de la Plana amb el suport i protecció d’agents del servei de circulació escaldenc- on hi havia perill de descalçament i caiguda de rocs o arbres, com era el cas del punt on s’ha estat intervenint.

Un moment de l'exposició de Cèlia Vendrell i Esteve Tor.

Relacionat

Escaldes ha tallat arbres per compte de privats per evitar que caiguessin a la carretera de l’Obac

Comentaris (3)

Trending