Marsol critica la gestió financera "socialista" dels darrers anys però exalça la consellera de finances

Comentaris

Marsol critica la gestió financera \"socialista\" dels darrers anys però exalça la consellera de finances
Marsol critica la gestió financera \"socialista\" dels darrers anys però exalça la consellera de finances

La candidata de Demòcrates per Andorra (DA) a Andorra la Vella, Conxita Marsol, ha fet aquest dijous un complicat i contradictori exercici. Ha criticat la gestió financera "socialista" feta per les darreres corporacions comunals. En canvi, però, ha destacat la tasca desenvolupada per l'actual consellera de finances, Maica Nin, una antiga afiliada al PS que després de passar per Cd'I és avui integrant de la llista de DA.

Marsol ha explicat que la gestió financera del comú ha de tenir com a objectiu impulsar projectes amb valor afegit per a la parròquia. En aquest sentit, Marsol ha indicat que "la gestió socialista realitzada en els últims anys ha penalitzat les inversions" i ha limitat la reducció de l’endeutament. No obstant això, ha posat en valor la tasca feta per la companya de llistes, Maica Nin, com a consellera de finances dels últims quatre anys malgrat l’herència rebuda.

La cap de llista demòcrata s’ha compromès a impulsar una gestió rigorosa del pressupost que fomenti una política d’inversió dirigida a aquelles accions que tinguin un retorn econòmic i que garanteixin la cohesió social. A més, ha explicat que es vol ajudar l’economia domèstica i empresarial, oferint facilitats per realitzar el pagament fraccionat de les obligacions que es tenen vers el comú . També ha explicat que es publicaran les actes de les juntes de govern i s’impulsarà una administració totalment transparent.

Comentaris

Trending