Marsol anuncia un bus específic gratuït per a la gent gran

La cap de llista d’En Comú podem admet que el preu baix de l’actual transport públic l’ha massificat i fa que els padrins no hi viatgin de forma còmoda

Marsol parla als padrins que han assistit al berenar.
Marsol parla als padrins que han assistit al berenar.

La cap de llista d’En Comú per Andorra la Vella, Conxita Marsol, s’ha compromès davant els padrins de la parròquia, amb qui ha celebrat aquesta tarda un berenar, a impulsar un servei de bus específic que sigui gratuït per a la gent gran. En concret, ho seria per aquelles persones que tinguessin la Tarja Magna. De fet, un dels problemes que ha admès l’actual cònsol és que el nou servei instaurat aquest any  a un preu de deu cèntims per viatge fa que l’utilitzi tanta gent que els padrins no hi viatgin de forma còmoda.

“El preu tan accessible de deu cèntims per al bus comunal ens està fent morir d’èxit, hi ha tanta gent que els padrins no s’hi troben còmodes per pujar o baixar i,  per tant, establirem un servei per a les seves necessitats”, ha indicat Marsol.

Durant el berenar amb els padrins, la cap de llista ha garantit que es continuaran les polítiques per a la gent gran:  “S’ha fet un gran salt endavant amb la nova Casa Pairal a la plaça del Poble i, a part, fem moltíssimes activitats, com ara l’Aula Magna, el camp de petanca, el doble torn a l’Hostal Calones...”. Marsol ha afegit que, “de la mà de la Federació de la Gent Gran, seguirem millorant tot el que puguem segons les necessitats dels padrins i padrines”. 

La cap de llista també ha parlat del projecte de crear un centre intergeneracional, on hi haurà una part per a les activitats de la gent gran i una altra per als infants i joves. L’objectiu és que es puguin interrelacionar i els padrins donar consells i explicar experiències. 

 Finalment, pel que fa a l’acord per instal·lar un ascensor entre Príncep Benlloch i Ciutat de Valls, ha refermat que serà de gran utilitat per a la gent gran del barri.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending