Malestar en l'oposició del comú d'Encamp per les inversions publicitàries en mitjans de comunicació

Comentaris

El comú d\'Encamp explicita en un document d\'intencions els acords amb Saetde
El comú d\'Encamp explicita en un document d\'intencions els acords amb Saetde

L’oposició del comú d’Encamp està indignada amb el fet que més de la meitat (percentualment, un 58%) dels diners que la corporació inverteix en comunicació es destinen al mateix grup empresarial que va assessorar UP DA durant la campanya electoral. A més, les formacions amb representació a la minoria lamenten que ni que ho demanin, no reben cap mena de suport ni assessorament de la firma que té contractada la corporació.

Entre assessorament en matèria de comunicació i inversions directes als mitjans de comunicació, segones les dades a les quals ha tingut accés l’Altaveu, el comú encampadà preveu gastar-se 62.096 euros. La partida més important és la que fa referència a l’assessorament global de comunicació i que dóna suport al departament que el propi comú ja té especialitzat en la matèria.

Per l’assessorament global S. i Terés SL la corporació encampadana abona 22.572 euros anuals. El contracte és renovable tàcitament d’any en any fins al final del mandat comunal. Lligat a aquesta mateixa empresa, el comú que presideixen Jordi Torres Arauz i Esther París ha aprovat sengles partides de 6.019 euros i 7.923 euros més, respectivament, per a Ara Digital i l’Agència de notícies andorrana (ANA). Són càrrecs anuals destinats a campanyes de publicitat.

A banda d’aquestes inversions, el comú d’Encamp també previst destinar, igualment per a publicitat, 7.900 euros a la Cadena Pirenaica de Ràdio i Televisió; 5.329,50 euros a l’editora del Diari d’Andorra; 4.827 euros a la Cadena Ser-Andorra i 4.702,50 euros a Ràdio i Televisió d’Andorra. Totes aquestes partides tenen caràcter anual. Amb caràcter semestral, la corporació encampadana té prevista una inversió de 2.821 euros a l’editora del diari BonDia.

Comentaris

Trending