L'Skyrace Comapedrosa es cancel·la i es farà al 2021

S’havia de celebrar el proper 29 de juliol i s'ajorna per la pandèmia de la Covid-19

-
-

La SkyRace Comapedrosa, que s’havia de celebrar el proper 29 de juliol, ha estat ajornada al juliol 2021. D’aquesta manera, la prova no es podrà celebrar arran de la crisi sanitària, que impedeix realitzar un esdeveniment d’aquestes característiques. Tots els participants rebran un correu on trobaran les opcions per poder conservar la inscripció per al 2021, o el retorn del 100% de la inscripció "gràcies a l’esforç" del comú de la Massana i els patrocinadors que cobriran en part les despeses ocasionades per l’anul·lació de la prova, manifesten els organitzadors.

Josep Marticella, director general de Vallnord – Pal Arinsal destaca que"l’objectiu principal en aquests moments està en protegir als corredors i a totes les persones que puguin assistir. Malgrat ser una decisió difícil, es pren amb consciència i l’ajornament de la prova per l’any vinent farà que la cursa sigui encara més emocionant".

Des de la direcció de la cursa, Albert Balcells diu que "les complicacions a Andorra i a nivell mundial de la Covid-19, ha fet que haguessim de pendre una difícil decissió conjuntament amb totes les administracions i entitats afectades, entenent que la millor opció per aquesta prova era passar directament al calendari 2021".

Comentaris

Trending