Liberals proposa rebaixar els tributs comunals per reactivar el comerç d'Encamp

Comentaris

Liberals proposa rebaixar els tributs comunals per reactivar el comerç d\'Encamp
Liberals proposa rebaixar els tributs comunals per reactivar el comerç d\'Encamp

Els liberals d'Encamp es plantegen rebaixar els tributs comunals per intentar recuperar econòmicament la parròquia i, especialment, revitalitzar el comerç vist els molts locals buits que hi ha a Encamp. Justament, els dos caps de llista, Jordi Troguet i Maribel Lafoz, i el també integrant de la candidatura Joan Terrones, han comparegut davant d'un d'aquests locals tancats aquest dissabte. Liberals ha destacat la necessitat de reactivar el sector econòmic de la parròquia. I també han parlat d'altres iniciatives.

"Es necessita una línia de treball conjunta entre el col.lectiu comercial i el comú que permeti impulsar el sector econòmic de la parròquia mitjançant, entre altres, mesures de reducció d’impostos” ha manifestat Joan Terrones, que apuntava també “actualment hi ha molts locals tancats i nosaltres proposem desencallar aquesta situació a base d’exempcions fiscals”. Així mateix, han posat de manifest la necessitat d’escoltar els neguits dels empresaris de la parròquia, establint i sistematitzant reunions periòdiques amb ells per actuar conjuntament i en un mateix pla estratègic.

També han mostrat la voluntat de renovar el passeig de Mojácar, per habilitar-lo en una zona per practicar esport, de la mà d’un pla de desenvolupament esportiu a la parròquia i de la recerca continuada de noves opcions innovadores. Els candidats de Liberals d’Andorra Independents asseguren que Encamp té un gran potencial que s’ha d’aprofitar per incentivar el turisme i que projectes com el de reconvertir el camí de les Pardines o la nova construcció al centre del poble d’una oficina de turisme, juntament amb la instal·lació d’un telecabina que comuniqui el poble amb la zona d’Engolasters, seran la clau del reactivament econòmic de la parròquia. 

Comentaris

Trending