Liberals d'Ordino planteja ampliar i fer més atractiva la ludoscola de la parròquia

Comentaris

Liberals d\'Ordino planteja ampliar i fer més atractiva la ludoscola de la parròquia
Liberals d\'Ordino planteja ampliar i fer més atractiva la ludoscola de la parròquia

Liberals d'Ordino (Ld'A Independents) plantegen ampliar la superfície de la ludoscola de la parròquia i, alhora, fer-la més atractiva. Com no podia ser d'altra manera en una candidatura encapçalada per dues professionals de la docència, els liberals ordinencs consideren que el comú i el conjunt de la parròquia haurien d'anar més del bracet de l'educació. Així ho ha exemplificat una de les integrants de la llista, Jordina Bringué: "Cal que formem grup entre comú, escola i la comunitat d'Ordino que permeti millorar la qualitat educativa dels nostres infants".

La número vuit per la candidatura de Liberals d'Andorra Independents ha remarcat la necessitat de fer un treball conjunt des del comú amb les entitats educatives per millorar la qualitat de l'ensenyament de la parròquia. "El que volem és sobretot que l'escola i la parròquia tinguin una relació més cordial, fer activitats comunes i coordinació entre tots". També ha parlat de la seva determinació en fer de la ludoescola un espai més atractiu, ampliar-la tant en l'aspecte de superficie com en el de infraestructures, per desenvolupar les activitats pels més petits de manera més efectiva. "Volem canviar la imatge rústica de la ludoteca, els nens necessiten color, alegria i a més ara els espais són molt reduïts i volem que aquests siguin més grans i amb més material didàctic", assegura Jordina.

Sandra Tudó, candidata a cònsol major i directora de l'Escola Andorrana d'Ordino, afegeix la seva proposta d'oferir formació continuada tant a professors com a educadors, ja sigui a Andorra o a l'estranger, per donar-los eines i recursos i poder, així, seguir millorant la qualitat de la docència. Des de la candidatura de Liberals d'Andorra Independents també s'ha denunciat la falta d'activitats infantils a la parròquia, "les activitats són cada cop menys i nosaltres farem que hagi més. Ara mateix és necessari un canvi de dinàmica pel bé dels infants i els joves". 

 

Comentaris

Trending