Liberals d'Ordino lamenten el poc rendiment que es treu del centre de congressos

Comentaris

La candidatura liberal d'Ordino pretén treure més suc del centre de congressos de la parròquia. La candidata a cònsol menor, Eva Choy, i la número quatre de la llista, Roser Carmona, han exposat les línies mestres de la formació en matèria sociocultural. Justament, consideren que la infraestructura comunal pot ser un eix vertebrador d'algunes iniciatives. Choy ha lamentat que el centre de congressos estigui "desaprofitat. S'hauria de dinamitzar perquè tots els ciutadans de la parròquia en gaudeixin i en treguin profit".

Des de la candidatura es vol apostar per convertir l’actual centre en un espai polivalent, social i multicultural on poder realitzar activitats de formació, lúdiques, culturals, artístiques i socials. “Es podria convertir aquest espai que ara no se li dóna servei en un punt de referència perquè totes les entitats de la parròquia s’hi sentin representades” argumenta Eva Choy, candidata número dos a la llista. “El poble necessita una sala d’actes, un lloc per fer-hi representacions artístiques, sense deixar de banda el sector privat, l’hoteler i restaurador, que també en podria treure profit”.

Una altra proposta és crear un Consell de Festes, format per gent del poble i amb la col·laboració del comú per tal d’oferir un ampli ventall d’activitats culturals dirigides a totes les edats per tal que tothom pugui expressar les seves capacitats artístiques. A més, la llista encapçalada per Sandra Tudó pretén impulsar les activitats tradicionals culturals de la parròquia i recuperar les festes i activitats tradicionals tant actuals com aquelles més ancestrals i que s’han anat perdent al llarg del temps. D’altra banda s’ha argumentat la necessitat d’augmentar el fons de la biblioteca, actualment molt pobre, i adaptar-ne els horaris d’obertura al públic a les necessitats dels usuaris. Es vol modernitzar la biblioteca i adaptar-la a les noves tecnologies.
 

Comentaris

Trending