Liberals d'Ordino assegura que té diferents inversors per a Arcalís però se'n reserva la identitat

Comentaris

Liberals d\'Ordino assegura que té diferents inversors per a Arcalís però se\'n reserva la identitat
Liberals d\'Ordino assegura que té diferents inversors per a Arcalís però se\'n reserva la identitat

La candidatura liberal d'Ordino assegura que té diverses alternatives privades per injectar capital a l'estació d'Arcalís. No serà fins el 14 de desembre, però, que es posaran sobre la taula. La cap de llista de Liberals Independents, Sandra Tudó, ha explicat que en cas d'una victòria electoral s'exposaran les diferents ofertes i conjuntament amb la ciutadania es triarà la que es consideri millor. Per a Tudó, “si som guanyadors tirarem endavant les propostes que ens agradin més i des del primer dia hi estarem treballant, però si no, ens responsabilitzarem que des de l’oposició es treballi pel bé de la parròquia d’Ordino i que es tiri endavant el projecte, per això també posarem les propostes sobre la taula, sempre i quan la majoria, si és el cas, demostri la predisposició a col•laborar i no a dificultar”.

Tudó, que juntament amb el número cinc de la candidatura, Lluís López Jáuregui, han visitat el camp de neu, ha assegurat que l’abandonament de la marca Ordino-Arcalís és un tema que preocupa a la candidatura i per això han estat treballant per buscar inversor externs privats, i els han trobat, per donar resposta a un problema cabdal per a tota la comunitat d’Ordino. Si bé ja fa temps que s’hagués pogut començar a gestionar el problema, pels Liberals d’Andorra Independents aquesta serà la prioritat tant bon punt entrin al comú, ja sigui des de govern o des de l’oposició. Tudó, entre altres, aposta perquè l’estatus d’Ordino-Arcalís torni a ser el mateix que fa uns anys: “Seria molt beneficiós pel camp de neu i pels col.lectius interessats en el bon desenvolupament de l’entorn de l’equí alpí i el sector turístic” argumenta la candidata.

A més a més, ñiberals d’Andorra Independents aposten per tornar a reactivar les vies de comunicació amb el comú de la Massana, “és un treball que s’ha de fer conjuntament”, ha argumentat López Jáuregui. Asseguren que "treballant conjuntament i trobant solucions conjuntes és la manera que les valls del Nord pugin créixer a nivell turístic i econòmic i que cal fer un front comú".

Comentaris

Trending