Liberals d'Escaldes pretén impulsar el turisme de senderisme a la parròquia

Comentaris

Liberals d\'Escaldes pretén impulsar el turisme de senderisme a la parròquia
Liberals d\'Escaldes pretén impulsar el turisme de senderisme a la parròquia

La candidatura liberal d'Escaldes-Engordany es proposa incentivar el denominat turisme de senderisme. Per això, un dels elements clau, consideren els integrants de la llista encapçalada per Marc Magallón, és aconseguir que tants hotels com sigui possible de la parròquia permetin l'accés i estada als estaliments d'animals, de mascotes, vist que els senderistes sovint hi van acompanyats, i que al centre d'Escaldes s'hi obrin, també, si és possible i gràcies al sector privat, algunes guarderies canines.

Liberals d’Andorra Independents s’han reunit amb les associacions d’animalistes, entre ells Laika i ACANA, per explicar les propostes sobre aquesta matèria que hi ha al programa electoral. Magallón ha explicat que entre altres, una de les idees que volen desenvolupar és incentivar els hotels de la parròquia perquè acceptin mascotes. També es pretén impulsar residències canines prop del centre. "Es mirarà de trobar espais de la parròquia d’Encamp que siguin cèntrics - ha afirmat el cap de llista- que amb iniciatives privades es puguin gestionar aquestes guarderies canines o per mascotes i que aquestes siguin realment per acollir." El candidat ha comunicat que ja tenen contactes d’entitats interessades en donar suport al projecte.  

Comentaris

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.