Liberals d'Encamp voldria fer més espais de berenada a la zona de Beixalís

Comentaris

Liberals d\'Encamp voldria fer més espais de berenada a la zona de Beixalís
Liberals d\'Encamp voldria fer més espais de berenada a la zona de Beixalís

Els liberals encampadans confien en l'entorn natural com a reclam turístic. Per això volen que s'hi presti més atenció i se'n tregui més profit. Una de les propostes és acomodar berenadors a la zona de Beixalís, per donar resposta a la demanda que hi ha, especialment a l'estiu. Els dos primers candidats de la llista, Jordi Troguet i Maribel Lafoz, també han lamentat el mal estat amb què es troba el sotabosc, una tasca que depèn del comú.

Troguet i Lafoz s’han desplaçat fins els berenadors dels Cortals d'Encamp per explicar la problemàtica amb la que es troben durant els mesos d’estiu. "Les zones dels berenadors, a l'estiu, no poden absorbir la demanda de famílies que voen fer-ne ús." Asseguren que aquestes són zones amb una forta demanda per part del públic, sobretot el familiar, i que cal ampliar les possibil·litats d’utilització i millorar- ne els espais. Per fer aquestes millores i ampliació, els candidats de Liberals d’Andorra Independents, proposen acomodar berenadors a la zona de Beixalís, on se'n podrien fer de nous perquè, tant gent de la parròquia com els visitants de la zona, puguin fer-ne ús. “Aquesta iniciativa no necessitaria de gaire pressupost. Es tracta d’adaptar petites zones de muntanya amb taules i un lloc acomodat per fer-hi foc amb tota seguretat”, apuntava Troguet.

El que sí han volgut denunciar els candidats, és l’actual estat del sotabosc. Un assumpte que preocupa especialment ja es tracta d’una competència comunal, “Des de l’administració s’hauria pogut netejar aquest sotabosc i haver-ne tingut més cura del bosc, en general, per disminuir el risc d’incendi”, diu Maribel Lafoz, la número dos a la candidatura. Aquesta iniciativa va lligada al pla de desenvolupament econòmic que Liberals d’Andorra Independents proposen, a la parròquia, per acostar l'entorn a un turisme excursionista i de muntanya. Per altra banda, també volen treballar conjuntament amb el Comú d’Escaldes-Engordany per fer activitats conjuntes a la zona que comunica amb la Vall del Madriu i també a la zona d’Engolasters. 

 

Comentaris

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.