Liberals d'Encamp denuncia la deixadesa en què es troben moltes instal·lacions i espais de la parròquia

Comentaris

Liberals d\'Encamp denuncia la deixadesa en què es troben moltes instal·lacions i espais de la parròquia
Liberals d\'Encamp denuncia la deixadesa en què es troben moltes instal·lacions i espais de la parròquia

Liberals d'Encamp han lamentat aquest divendres la deixadesa que afecta diverses instal·lacions i zones urbanes de la parròquia. Els candidats d'Ld'A Jordi Troguet, Maribel Lafoz, Daniel Casabella i Francesc Xavier Fernández s’han traslladat a la zona del poliesportiu d’Encamp, que han posat d'exemple de com s’han anat malmetent les instal·lacions, els vials de la parròquia o les voravies.

Els liberals encampadans denuncien la manca d’atenció que es dóna a la majoria de zones al voltant del Poliesportiu, al qual hi ha goteres degut a que tampoc s’han reparat les lloses que cobreixen la teulada o, per exemple, el pont que ara està tancat degut a que les travesses estan malmeses i representa un perill pels circulants. El número sis a la llista liberal, Xavi Fernández, ha explicat, a més a més, que “tampoc no s’ha vetllat per la gent amb discapacitat funcional, no hi ha accés per aquestes persones als passos de vianants i ni tant sols les voreres de la via principal estan adaptades”.

El paviment està malmès i amb imperfeccions que dificulta la viabilitat: “Als passos de vianants no hi ha les rampes que corresponen i les voreres tenen les rajoles aixecades i amb forats, cosa que també pot ser un molèstia per la gent amb visibilitat reduïda”. Des de la candidatura aposten per tirar endavant un pla d’embelliment i d’accessibilitat, ja no tan sols per la millora i benestar del ciutadà si no que també per l’atractiu turístic.  

Comentaris

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.