Liberals d'Encamp assegura tenir la solució per evitar accidents amb el bestiar al port d'Envalira

Comentaris

Liberals d\'Encamp assegura tenir la solució per evitar accidents amb el bestiar al port d\'Envalira
Liberals d\'Encamp assegura tenir la solució per evitar accidents amb el bestiar al port d\'Envalira

La candidatura liberal d'Encamp assegura tenir la solució per evitar els accidents que els darrers mesos s'han produït amb el bestiar que peix al cap del Port d'Envalira. L'integrant de Liberals Independent encampadà, Alain Arias, ha estat crític amb els acords assolits entre el Govern i el comú actual. I ha explicat que “nosaltres  farem les gestions necessàries perquè el port d’Envalira es tanqui des d’on comença el propi terreny d’Encamp, a les bordes d’Envalira, fins el turó d’Envalira, al costat del Pas de la Casa”, argumenta Arias. "Aquesta zona fins hi tot s’hauria de tancar".

Els candidats liberals Jordi Troguet, Meribel Lafoz i Alain Arias han presentat aquest dimecres les seves propostes en relació al Medi Ambient  i el Patrimoni Natural. La candidatura aposta per potenciar el patrimoni natural i agrícola i el medi ambient entre altres iniciatives i asseguren que en cas que sortissin elegits promourien altres tipus de cultius a la parròquia i oferirien un programa d’ajuda a la pagesia. Segons ha explicat l'expert en la temàtica de la candidatura, Alain Arias, “crearem la ruta dels Orris i  les Carboneres per recuperar una part de la història de la parròquia que alhora serveixi com a atractiu turístic". La candidatura entén que en un país de muntanya com Andorra la qualitat de vida i l’economia està estretament lligada a l’entorn, el medi natural i el patrimoni.

Comentaris

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.