L’hospital atén una menor de 15 anys per un coma etílic

Els bombers van rebre l’avís sobre la situació de la noia i la van haver de traslladar d’urgència al centre sanitari

Recreació d'una jove bevent.
Recreació d'una jove bevent.
L’hospital ha hagut d’atendre les darreres hores una menor de 15 anys que va ser traslladada al centre sanitari amb un coma etílic. Dissabte al vespre els bombers van ser alertats de l’estat de la noia i van haver de dur d’urgència la menor per tal que fos atesa. També es va alertar la policia perquè indagués si hi havia algun indici de criminalitat, com per exemple si s’havia forçat la menor a beure contra la seva voluntat.

Els sanitaris van aplicar el protocol establert per aquests casos, que planerament és un tractament de xoc per reduir els nivells d’alcohol en la sang i, si escau, encara que les fonts consultades no han pogut confirmar si va caldre en aquesta ocasió, es procedeix a un rentat d’estómac. En qualsevol cas, sí que les fonts consultades han reconegut que feia temps que no es trobaven amb una situació d’aquest calibre amb una persona tan jove. I encara més hauria sobtat davant l’excepcionalitat del confinament.

Segons les fonts consultades, una vegada traslladada la menor al centre hospitalari, es van fer les indagacions corresponents i es va contactar la família. Els pares van assegurar que es farien càrrec de la noia una vegada es recuperés del greu estat d’embriaguesa que presentava. Habitualment, des del departament de menors en risc del ministeri d’Afers Socials s’hauria de fer un seguiment del cas per descartar comportaments anòmals reiterats.

Comentaris (10)

Trending