L’home que va amenaçar de llançar-se des d’un teulat ja havia estat controlat embriac el dia abans

Després de fer-li els corresponents controls psiquiàtrics a l’hospital va ser donat d’altra i ha retornat a Espanya, d’on havia vingut a fer uns treballs de pintura

-
-

L’home que dimarts al matí amenaçava de llançar-se al buit des del capdamunt d’un edifici del carrer na Maria Pla d’Andorra la Vella ja havia estat controlat un dia abans per la policia atès que producte del seu estat d’embriaguesa estava creant un petit aldarull per la via pública. La dona que l’havia contractat per fer unes feines de pintura se’n va fer càrrec i al cap d’unes hores va tornar a protagonitzar un altercat, ara des del terrat de l’immoble on hi havia el pis que pintava.

Es tracta d’un ciutadà de l’Estat espanyol de 35 anys que tindria nombrosos problemes. Conegut d’una dona que ocupa a mode de segona residència un pis en l’esmentat edifici del carrer de la zona de Prada Ramon de la capital, la senyora el va contractar perquè fes unes feines de pintura a l’habitatge. L’home hauria arribat al Principat dijous de la setmana passada. La seva estada havia de ser relativament curta però una vegada feta la feina per la qual inicialment havia estat contractat, se li hauria fet una nova comanda.

Enmig d’una feina i l’altra, que ja no hauria conclòs, hauria protagonitzat un primer incident i, després, un altre cop amb un elevat estat d’embriaguesa i pràcticament nu es va enfilar fins al teulat de l’edifici i va amenaçar de llançar-se. Diversos dotacions tant de la policia com dels bombers, i també del SUM, es van desplaçar fins al lloc dels fets. Va ser un agent de policia qui es va enfilar també fins on era l’home i, a una certa distància, li va anar parlant fins que en un moment donat i una vegada semblava que començava a entrar en raó i a deposar la seva actitud se’l va poder controlar.

En ambulància se’l va traslladar fins a l’hospital on se’l va sotmetre a diverses proves, la majoria de caràcter psiquiàtric, i ahir mateix se’l va donar d’alta. En principi, l’home hauria hagut de retornar al seu domicili de l’Estat espanyol sense que ni tan sols consti que se l’hagi expulsat de manera administrativa.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending