L'FC Andorra estarà en un subgrup amb 9 equips més la pròxima temporada a Segona B

Els tres primers jugaran per les quatre places d'ascens a Segona A, i el quart cinquè i sisè lluitaran per formar part d'una nova categoria d'elit

-
-
L'FC Andorra continuarà la pròxima temporada a una Segona B ben diferent. Estarà integrada per 5 grups de 20 clubs que estaran dividits cadascun d'ells en 2 subgrups de 10 equips que jugaran 18 partits cadascun. Els grups es faran per sorteig pur a l'igual que a Tercera. Un cop acabada la Lliga regular, els 3 primers de cada subgrup (30) es jugaran en els 'play-off' les 4 places d'ascens a Segona A. Els altres 26 i els 4 que baixin de Segona A (30) formaran els dos nous grups d'elit que es crearan per a la campanya 2021-2022

Els classificats en aquesta primera fase a la 4a, 5a i 6a posició (30) es disputaran les 10 vacants dels 2 grups d'elit per acabar de concretar així els 40 equips. Els que acabin en 7a, 8a, 9a i 10a (40) lluitaran per la permanència. La totalitat d'enfrontaments es jugaran a anada i tornada. La competició es farà en 8 mesos.

La decisió s'ha pres durant una reunió entre la Reial Federació Espanyola de Futbol i els presidents de les 19 territorials. La temporada 2019-20 s'ha tancat pel que fa a la seva fase regular, amb la qual cosa l'FC Andorra ja no tornarà a competir.

Els quatre primers classificats en el moment d'aturar-se la competició disputaran les eliminatòries per pujar a Segona B. No hi haurà descensos. En el grup de l'Andorra lluitaran per l'ascens, el Castelló, el Barcelona B, el Sabadell i el Cornellà. En el cas que no es poguessin disputar les eliminatòries, pujaria el Castelló com a primera classificat a l'aturada.

Comentaris (2)

Trending