Laurèdia en Comú pretén situar a Sant Julià la primera 'atracció' de Naturlandia

Comentaris

Laurèdia en Comú pretén situar a Sant Julià la primera \'atracció\' de Naturlandia
Laurèdia en Comú pretén situar a Sant Julià la primera \'atracció\' de Naturlandia

Laurèdia en Comú aposta per crear una cota 900 de Naturlandia que hauria d'estar situada al centre de Sant Julià. Des d'aquest punt, que encara s'ha de definir i on hi hauria d'haver una recepció i venda d'entrades, hauria de ser, també, la sortida d'un transport que enllaci amb la Rabassa. La formació encapçalada per Josep Vila considera que Naturlandia s'ha d'acostar més al poble per tal de generar més riquesa al conjunt de la parròquia i per fer més fàcil qüestions com l'aparcament.

El candidat de Laurèdia en Comú ha comprovat de primera mà que Naturlandia atrau visitants. De fet, avui el parc presentava una entrada nombrosa, amb vehicles aparcats a la carretera ja que als espais d’estacionament no hi havia lloc. “És una mostra més que el poble de Sant Julià ha de ser la cota 900 de Naturlandia. Aquí dalt no hi ha espai per a tots els vehicles i això referma la nostra proposta de crear un primer punt d’activitats a baix al poble. Des d’aquest punt, que contindrà activitats pensades per als nens i joves, es podrien vendre entrades i fer-hi la sortida d’algun mitjà de transport que unís el poble amb les cotes altes”. 

Vila s’ha mostrat cautelós a l’hora de definir quin podria ser aquest mitjà de transport ja que ha d’anar vinculat al pla estratègic que s’ha de formular novament per al parc. No obstant, ha apuntat la possibilitat que fossin autobusos elèctrics a mode de llançadora. “El que tenim clar és que Naturlandia ha de disposar d’un servei de transport propi que ajudi a apropar els visitants al parc”, ha dit Vila.

Pel que fa a la gestió, Vila ha insistit que s’ha de revisar i fer-se amb seny. “La gestió s’ha de fer d’acord amb el pla estratègic. Ha de ser acurada i transparent, amb criteris professionals. I ha de permetre que augmenti el nombre de visitants, per exemple, promocionant la instal·lació al mercat francès”. Vila ha lamentat que tot i disposar d’un parc positiu per la parròquia, la gestió sigui deficient especialment pel que fa al manteniment dels equipaments, i ha afegit que té previst “mantenir tots els llocs de treball sempre que la gent faci la seva feina”.

Comentaris

Trending