Laurèdia en Comú planteja obrir un menjador social per a la gent gran

Comentaris

Laurèdia en Comú planteja obrir un menjador social per a la gent gran
Laurèdia en Comú planteja obrir un menjador social per a la gent gran

Laurèdia en Comú preveu posar en marxa, si aconsegueix vèncer els comicis de Sant Julià, un menjador social destinat a la gent gran. També proposa tot un seguit de serveis o ajudes encarats a fer més fàcil la vida als padrins de la parròquia. El candidat a cònsol major de la formació, Josep Vila, i altres integrants de la llista, com el número dos, Julià Call, han estat aquest dissabte a la Llar de Lòria per compartir una estona amb les persones que allí hi fan cap.

En el marc d’una trobada amb els jubilats de la parròquia, Vila ha posat de manifest que el comú ha de fer costat a tota la ciutadania, especialment a aquells que més ho necessiten i també a la gent gran. El candidat lauredià ha explicat que des del seu consolat impulsarà iniciatives encaminades a fer més confortable la vida dels padrins. Vila ha explicat en aquest sentit que “hi ha la voluntat d’obrir un menjador ja que és una demanda que ens han fet arribar nombrosos jubilats”. 

Josep Vila ha afegit altres iniciatives com la que es va posar en marxa quan ell era cònsol, consistent en dur els medicaments a domicili per a la gent gran. “A banda d’aquest servei, que ens consta que té una gran acceptació, n’estudiarem d’altres com l’acompanyament en el dia a dia o la possibilitat d’ajudar els més grans a portar-los la compra a casa. Són petits serveis que per les persones que no es troben bé o tenen dificultats de salut o mobilitat esdevenen de gran ajuda”, ha destacat Vila.

Comentaris

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.