Laurèdia en Comú lamenta que Sant Julià sigui "a la cua del país" en l'actualització del cadastre

Comentaris

Laurèdia en Comú lamenta que Sant Julià sigui \"a la cua del país\" en l\'actualització del cadastre
Laurèdia en Comú lamenta que Sant Julià sigui \"a la cua del país\" en l\'actualització del cadastre

Laurèdia en Comú ha reprès aquest dimecres la campanya electoral parlant del cadastre comunal. La formació laurediana considera que sense l’actualització del cadastre és inviable fer una bona gestió urbanística. El número dos de la llista, Julià Call, explica que “es tracta d’una eina imprescindible per poder planificar i desenvolupar una política d’urbanisme adequada i amb seny” i que per aquest motiu se n’impulsarà l’actualització. 

Call, arquitecte de professió, ha lamentat que a data d’avui la parròquia sigui a la cua del país pel que fa a l’actualització del cadastre. “Tot i que és una obligació legal, el cert és que Sant Julià encara no ha fet els deures en aquest àmbit”, ha explicat Call, que ha afegit que “és una qüestió d’ordre públic que no es pot endarrerir més”. 

En la mateixa línia, el candidat a cònsol menor ha manifestat que cas de governar “es facilitarà o s’agilitarà la gestió dels tràmits per desenvolupar unitats d’actuació”. Call ha aprofitat l’exposició del programa de Laurèdia en Comú en matèria d’urbanisme per recordar que entre les propostes destaca el desenvolupament d’un pla d’embelliment i millora de les façanes, els carrers i en el seu conjunt els pobles de la parròquia.

Comentaris

Trending