L'Administració s'aturarà un minut el 9 de març per sensibilitzar sobre la dona treballadora

Es farà el dilluns perquè el dia internacional és diumenge

-
-
El Govern ha aprovat aquest dimecres, com a mesura de sensibilització, una aturada d’un minut de reflexió dels treballadors públics el dia 9 de març a les 13 hores fora de tots els edificis administratius, tenint en compte que el 8 de març s’escau en diumenge. Des de l'Executiu, s'han programat un seguit d'actes per celebrar el Dia internacional de la dona treballadora

En destaca el lliurament del guardó Olympe de Gouges el 5 de març per part del ministeri d’Afers Socials, Habitatge i Joventut amb l’objectiu de reconèixer les empreses del país que treballen per la promoció de la igualtat de gènere dins de la seva organització.  

El 4 i 5 de març es duran a terme les jornades ‘De la coeducació a la igualtat de gènere en l’àmbit laboral’, a la Sala Consòrcia del Centre de Congressos d’Andorra la Vella. En concret, el dia 4, de 17 hores a 19 hores, se celebrarà una xerrada sobre coeducació, que anirà a càrrec d’Ana Tutzó; impulsora del projecte Biblioteca i Gènere i Gestora cultural a Associació Espai i Lleure de Catalunya; i de Laia Ferré Marot, periodista i professora de comunicació i realització audiovisual i cinema de l’Escola Andorrana de batxillerat.

Les jornades continuaran el dia 5 amb una conferència, de 17 a 19 hores, sobre igualtat de gènere en l’empresa. La xerrada tractarà la igualtat en l’àmbit laboral i anirà a càrrec de Georgina González; consultora en gènere experta en plans d’igualtat i protocols d’abordatge de l’assetjament sexual i per raó de sexe; i de Noemí Rodríguez, periodista i fundadora de l’empresa Glop de Blau. Presentaran les seves experiències en matèria d’igualtat en els àmbits cultural, educatiu i empresarial i reflexionaran sobre la situació actual i els reptes per assolir una igualtat efectiva i plena entre dones i homes. 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending