La policia imposa 71 sancions per circular sense el distintiu de la ITV en vigor

Durant la campanya s'han fet 571 controls amb 148 infraccions

-
-
Durant la darrera campanya de la policia s'han fet 571 controls amb 148 infraccions. D'elles, 71 han estat per circular sense el distintiu de la ITV en vigor, i 64 per no portar cordat el cinturó de seguretat. La campanya s'ha dut a terme entre els dies 7 i 27 d'aquest mes d'octubre.

L'objectiu de la campanya era conscienciar els conductors en la necessitat de corregir determinades actituds indegudes i administratives al volant. Hi ha hagut 13 sancions per utilitzar el telèfon mòbil. Durant aquests controls  també s’han constatat i sancionat altres infraccions alienes a la campanya. No presentar el rebut de l'assegurança tot i tenir-lo ha comportat 26 sancions i  n'hi hagut 6 no respectar senyals prohibitius sancions, les mateixes que no respectar senyals prohibitius i conduir un vehicle andorrà amb permís estranger sent resident de més de sis mesos.

S'han imposat 5 sancions per conduir sota els efectes de l'alcohol i 4 per no presentar el permís de conduir malgrat tenir-lo. També s'ha sancionat per circular sense estar legalment autoritzat mitjançant permís de conduir (3),  circular amb pelermís de conduir caducat (2) o sense haver fet el canvi de nom (2) o no presentar el permís de circulació (2).

La policia ha fet públiques aquestes dades en el marc de la seva política de reduir la sinistralitat a les carreteres i garantir una millor seguretat per als conductors i els vianants.

 

 

Etiquetes

Comentaris

Trending