La policia avorta una barbacoa a Arinsal

Els agents han identificat els infractors de l'ordre de confinament i els ha obert un expedient administratiu, al mateix temps que els urbans de la Massana han precintat l'espai

Els agents han identificat els infractors.
Els agents han identificat els infractors.
La policia i el servei de circulació de la Massana han denunciat un grup de persones a les quals han robat aquesta tarda fent una barbacoa a un berenador d'Arinsal. A banda de tancar l'espai, els agents han identificat la gent que s'estava saltant la normativa de confinament i han obert un expedient administratiu que podria acabar en sanció.

Els fets han tingut lloc aquesta tarda. Un grup d'unes quatre persones es trobaven a un dels espais d'Arinsal habilitats per fer aquest tipus d'activitat en èpoques de no confinament. La policia els ha detectat i ha intervingut posant fi a la barbacoa, ja que aquesta està totalment prohibida dins de les mesures adoptades des del Govern per fer front a la crisi del coronavirus.

Els agents de cos d'ordre han identificat els infractors, als quals han obert un expedient administratiu que ara podria derivar en una sanció. A banda, el servei de circulació del comú massanenc han precintat l'espai per mirar d'evitar que es torni a produir una situació similar. 

Des de la policia, a través del seu compte de Twitter oficial s'ha lamentat els fets. "Continuem sent responsables o l'esforç fet fins ara no haurà servit de res", han indicat. 

 

Etiquetes

Comentaris (16)

Trending