La manca de vigilància i la 'deixadesa comunal', blancs de les crítiques dels veïns del Pas

Comentaris

La manca de vigilància i la \'deixadesa comunal\', blancs de les crítiques dels veïns del Pas
La manca de vigilància i la \'deixadesa comunal\', blancs de les crítiques dels veïns del Pas

Només una patrulla policíaca, de forma usual, presta servei al Pas de la Casa, fins i tot en temporada alta, durant l'hivern. La manca de vigilància i la deixadesa amb que està tractat des del comú el poble encampadà són dues de les crítiques que estan reiterant de forma més taxativa els veïns del Pas. L'increment d'aldarulls que hi va haver durant la setmana passada i que persisteixen durant aquesta treuen de polleguera el veïnat, que reclamen una actuació decidida de les autoritats per tal de posar fi a una situació que consideren que tampoc no aporta res de positiu a nivell turístic.

"Les baralles estan a l'ordre del dia. No hi ha dia que no hi hagi crits i sorolls fins a altes hores de la matinada oblidant que el Pas no és només festa; també som molts els veïns que ens hem de llevar aviat per anar a treballar i que necessitem descansar i no podem." Alguns dels veïns han començat a recórrer a les xarxes socials per mirar de conscienciar la ciutadania del que els toca viure. Com ja va avançar l'Altaveu fa uns dies, també hi ha una part notable del sector hoteler del poble que està molt preocupat per la davallada en la qualitat dels turistes que visiten el Pas. 

Algunes de les famílies que tenien el Pas com a destinació habitual per les seves estades d'esquí a l'hivern han canviat els darrers anys d'emplaçament pel canvi d'orientació que ha patit la tipologia de visitant. Les fonts consultades han assegurat que des de fa un parell de temporades cap aquí es fa molt difícil la compatibilització dels grups familiars amb el públic més jove que fa estades al Pas i que "està convertint el poble en un Lloret d'hivern". El fet que enguany no faci el fred d'altres hiverns, encara ha facilitat més que els joves que fan festa a diari al nucli encampadà surtin dels locals on consumeixen i passen a 'gaudir' de la nit a l'exterior, al carrer, generant el neguit i la queixa dels residents que miren de descansar.

 

Comentaris

Trending