La de Prat de la Creu seria l'única oficina de BPA com a banc 'dolent' si Vall Banc passa a ser operatiu

Comentaris

La de Prat de la Creu seria l\'única oficina de BPA com a banc \'dolent\' si Vall Banc passa a ser operatiu
La de Prat de la Creu seria l\'única oficina de BPA com a banc \'dolent\' si Vall Banc passa a ser operatiu

L’Agència estatal de Resolució d’Entitats Bancàries (AREB) preveu situar a l’oficina de Prat de la Creu l’únic establiment que mantindrà obert Banca Privada d’Andorra (BPA), el banc ‘dolent’, si mai acaba operant Vall Banc, que disposarà com a despatxos i espais de control i atenció al públic la resta de les oficines que avui són de la xarxa BPA, sense descartar que se’n puguin tancar algunes. 

Aquestes són, segons fonts properes a l’entitat, les previsions amb què treballaria l’AREB i els administradors del banc intervingut. La idea és que BPA Assegurances, que avui té les seves dependències a tocar de l’oficina de BPA a Prat de la Creu, passi a operar a partir de la setmana que ve a la plaça Rebés, també de la capital.

L’AREB i els principals comandaments de BPA després de reestructurar-se, i que haurien de ser els nous càrrecs directius de Vall Banc, van avançant amb una programació dissenyada amb l’objectiu que durant més o menys temps el banc pont serà operatiu. S’havia situat la migració de dades per aquest proper cap de setmana i la posada en marxa de Vall Banc per al dia 9, primer dia laborable després d’un cap de setmana de Carnestoltes que guanya un dia respecte la majoria de caps de setmana.

En el calendari marcat i que varia en funció de com avancen, per exemple, els contactes amb hipotètics corresponsals o de com de preparada està la plataforma tecnològica que hauria de suportar l’operativa de Vall Banc, la nova data per posar en marxa el banc pont seria just després del darrer cap de setmana d’aquest mes de febrer. No obstant això, les fonts consultades han assegurat que no serà gens fàcil fer arrencar Vall Banc.

Comentaris

Trending