La CASS obre els tràmits per sol·licitar nous ajuts

Es poden realitzar de manera telemàtica a la pàgina web de la parapública

-
-
La CASS ha informat, en un comunicat, que arran de l’entrada en vigor de la segona llei òmnibus de mesures urgents, des d’aquest dissabte, i de manera telemàtica, ja es poden demanar les sol·licituds per la reducció de la cotització de compte propi equivalent al salari mínim i la de suspensió temporal de la cotització de compte propi.

L'activació també permet tramitar la sol·licitud de prestacions per a les persones que realitzen una activitat per compte propi que hagi estat suspesa o que estigui sotmesa a un règim de guàrdia o permanència. A més, les empreses poden fer la petició per al finançament per part de Govern de la part empresarial de la cotització de les persones assalariades precisant la persona assalariada a la que s’aplica aquesta mesura.

Els autònoms que ja havien demanat la reducció o suspensió de la cotització no cal que tornin a fer la demanda, mentre que les empreses ja van realitzar aquesta sol·licitud amb la llei anterior poden seguir amb la mesura per les cotitzacions del mes d'abril, però hauran de tornar a sol·licitar-ho per la cotització del mes de maig i les posteriors. El tràmit estarà actiu durant la primera quinzena d'aquest mes.

 

Comentaris

Trending