La candidatura del PS d’Encamp denuncia un sobrecost de 100.000 euros en el passeig de Mojácar

Jennifer Mitjana, numero 3 de la llista, assegura que “serem 100% transparents i treballarem pel 100% de la parròquia”

Els candidats de PS i Independents d'Encamp en un acte.
Els candidats de PS i Independents d'Encamp en un acte.
La candidatura del Partit Socialdemòcrata i Independents d’Encamp ha denunciat aquest dimecres que les obres del passeig Mojácar han tingut un cost molt elevat “que inclou un material inadequat ja que no es pot fer la treta de neu correctament, cosa incoherent en una parròquia com la nostra” i, a més, que "té electricitat estàtica a la barana, no gaire agradable per a la gent que hi passeja”, ha manifestat la número 3 de la llista, Jennifer Mitjana. “Apropant-nos a les eleccions han intentat solucionar una part, cosa que ha suposat un sobrecost de 100.000 euros”, ha afirmat.

Jennifer Mitjana ha posat també l’exemple de la plaça de l’Església del Pas de la Casa com una obra costosa i improvisada. Havia de ser “una plaça suposadament destinada a la ciutadania i ha acabat sent un servei d’aparcament”, ha indicat assegurant que també tindrà un sobrecost perquè “s’ha de modificar una part de les obres per a que finalment la plaça pugui donar el servei querealment ha de tenir, un lloc propi comú a la ciutadania”.

Veient aquests dos exemples, als que encara se’n podrien sumar d’altres, PS i Independents d’Encamp es compromet a tenir “un comú transparent”. En aquest punt, Mitjana ha assegurat que “tots els costos de totes les inversions que es facin a Encamp i al Pas de la Casa seran publicats amb detall, de manera comprensible a tota la ciutadania”. És en aquest sentit que ha manifestat que “a diferència de com es mostren actualment, nosaltres serem 100% transparents i planificarem les obres amb antelació perquè treballarem pel 100% de la parròquia”.

Etiquetes

Comentaris

Trending