Petició d’un any de presó per a l’assetjador reincident de dones

L’home, que ja va estar sis mesos empresonat, va tornar a ser detingut poc després de quedar en llibertat per agredir una menor i està a la Comella des del gener

Un cotxe de policia en les immediacions de la Seu de la Justícia.
Un cotxe de policia en les immediacions de la Seu de la Justícia. Toni Solanelles

L’home que va ser detingut a mitjan gener arran d’una denúncia per una suposada agressió sexual poc temps després que hagués quedat en llibertat després de passar-se sis mesos a la presó condemnat per via ràpida per assetjar dones principalment a Santa Coloma ha passat aquest matí davant el Tribunal de Corts. Se’l jutjava en aquesta ocasió pels fets del gener, pels quals des de llavors roman a la Comella. La fiscalia sol·licita dotze mesos de presó mentre que la defensa tenia previst reclamar-ne l’absolució.

Suposadament, en aquesta darrera ocasió, hauria forçat una menor a endinsar-se a la rebotiga de l’establiment on treballava. L’acusació que se li formulava era per un delicte major d’agressió sexual més dos de menors: desobediència i usurpació. La vista s’ha celebrat a porta tancada pel fet d’haver-hi una menor implicada en els fets. L’home tenia previst negar els fets. Amb tot, la seva reincidència i els elements obtinguts en el marc de les diligències policials que es van fer al seu dia i les manifestacions de la víctima l’incriminaven de dalt a baix.

El detingut ha passat aquest matí a disposició judicial.

Relacionat

Assetjador de dones reincident i de nou empresonat

Empresonat des del mateix moment que va ser detingut per segon cop, l’avui enjudiciat va ser arrestat per primer cop el setembre del 2020. Durant les setmanes següents a la finalització del confinament, l’home, de 33 anys, hauria estat seguint a diverses dones, especialment joves, per Santa Coloma. Normalment ho feia amb cotxe i des del volant estant i a través de la finestra els deixava anar algunes floretes de més o menys bon gust. El vehicle va ser un dels elements que el van delatar després que algunes de les assetjades denunciés la situació a través de les xarxes socials.

Diverses dones van testimoniar llavors que el detingut les havia assetjat i fins i tot en un cas es va arribar a plantejar una temptativa de detenció il·legal. Se li va imposar en aquella ocasió una pena de sis mesos bescanviable per una expulsió de cinc anys. Inicialment va deixar el país. Però després s’ho va repensar i va acceptar complir la condemna. Mesos després d’haver sortit en llibertat i quan estava discutint jurídicament una expulsió administrativa, hauria protagonitzat els presumptes fets pels quals se l’ha jutjat aquest dimarts.

Comentaris (3)

Trending