Jover diu que les multes han de tenir un cert import per fer un efecte dissuasori

Creu que s'ha d'estudiar en profunditat la proposta d'augment de Mobilitat i la policia

El ministre portaveu, Eric Jover durant la roda de premsa d'aquest dimecres.
El ministre portaveu, Eric Jover durant la roda de premsa d'aquest dimecres.
El ministre portaveu, Eric Jover ha reconegut aquest dimecres que les sancions de trànsit han de tenir un cert import per a fer l'efecte dissuasori necessari. Amb tot, ha afegit que el tema s'ha d'estudiar en profunditat.

Després de la petició de Mobilitat i del Servei de Policia en el sentit que cal augmentar l'import de les sancions de trànsit i del suport rebut a la proposta des de l'Automòbil Club d'Andorra, aquest dimecres ha estat el torn del Govern.

El ministre portaveu, Eric Jover ha reconegut  que "les sancions han de tenir un cert import per a que facin l'efecte dissuasori necessari".  Jover ha afegit que és un tema que s'ha d'estudiar en profunditat.

Cimera social

Jover també s'ha referit en la roda de premsa posterior al consell de ministres sobre la petició del secretari general de la Unió Sindical d'Andorra (USdA), Gabriel Ubach per organitzar una cimera social que analitzi possibles mesures per resoldre el problema de l’habitatge o dels salaris baixos. El ministre portaveu troba oportú que "el senyor Ubach s'hagi posat en contacte amb nosaltres i les valoracions les hem de debatre primer amb ell".

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending