Autoritzada la incineració dels cadàvers de dos residents que ningú no ha reclamat

Un dels casos és el de l’home que va morir en l’hotel on vivia i va haver de ser evacuat per la finestra de la seva habitació perquè el seu volum corporal impedia baixar-lo per l’escala o l’ascensor

Retirada del cadàver.
Retirada del cadàver. Toni Solanelles

El ministeri de Justícia i Interior ha autoritzat la incineració, abans de final d’any, de dos residents al Principat que van morir al seu dia per causes naturals i que després de mesos i mesos ningú no els ha reclamat. I no consta que tinguin família al Principat. Es tracta de Perfecto Barcia Garrido i Emilia Cabañas Garcia.

Tots dos van morir, segons que va decretar el forense i l’autòpsia que si va ser el cas es va acabar realitzant, per causes alienes a la criminalitat. En el cas de Barcia, es tracta de l’home que va aparèixer mort en la cambra de l’hotel de la part alta d’Escaldes on vivia des de feia temps. Aquest home se’l va localitzar difunt l’1 de juny passat.

Els bombers han acabat extraient el cadàver.

Relacionat

Operatiu de bombers i policia per evacuar un home trobat sense vida en una pensió d’Escaldes

El cas de Perfecto Barcia, que havia treballat en el sector de l’hostaleria, va transcendir arran que per evacuar el seu cadàver es va haver de muntar un dispositiu que va obligar a tallar l’avinguda Pont de la Tosca per tal de poder retirar el cos per la finestra de l’habitació atès que pel volum corporal del difunt era impossible baixar-lo per l’ascensor o l’escala.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending