Francesc Camp dona positiu per coronavirus i s’aïlla a casa seva

El cònsol major de Canillo s’ha fet un primer test d’anticossos a l’Stop Lab de la població i, vist el primer resultat, se li ha fet una segona prova que ha confirmat el diagnòstic

Francesc Camp, durant la sessió virtual de comú.
Francesc Camp, durant la sessió virtual de comú.

El cònsol major de Canillo, Francesc Camp, ha estat aïllat al seu domicili després que el test d’anticossos que se li ha practicat aquest matí hagi detectat que tindria el coronavirus. Després de repetir la prova, s’ha procedit al seu confinament. Segons les fonts consultades, es trobaria bé i, de fet, per ara no hauria desenvolupat símptomes evidents de la malaltia.

Camp s’ha sotmès aquest matí al test d’anticossos als Stob Labs instal·lats a la seva parròquia. L’alerta ha saltat quan en la prova realitzada, s’ha detectat un resultat que feia pensar que podria estar contagiat. Per tenir més seguretat, -i a diferència del que es farà amb la població en general- se li ha practicat una segona, que hauria confirmat el primer positiu.

Davant aquest resultat, s’ha activat el protocol per a les persones a les quals s’ha diagnosticat la malaltia. Com que no presentava símptomes, s’ha decidit aïllar-lo a casa seva, a l’espera de la seva evolució. Les proves també s’han efectuat als seus familiars, que haurien donat negatiu.

Etiquetes

Comentaris (19)

Trending