Ferit el conductor d’un turisme que s’ha accidentat tot sol entre Canillo i el Tarter

El sinistre, poc abans de les 7 de la tarda, ha obligat a tallar del tot la circulació durant una estona en el punt afectat de la carretera CG-2

-
-
Un espectacular xoc en solitari d’un Audi 3 matriculat a l’Estat espanyol ha obligat a tallar el trànsit entre Canillo i el Tarter durant pràcticament tres quarts d’hora, mentre els equips de salvament i assistència han fet les tasques pertinents per poder traslladar l’únic ferit que hi ha hagut en el sinistre a l’hospital i, després, s’ha retirat el vehicle afectat.

L’accident ha passat poc abans de 3/4 de 7 de la tarda i la circulació s’ha vist totalment interrompuda en aquell punt de la carretera CG2 fins passat un 1/4 de 8 de la tarda. Després i durant tres quarts d’hora més s’ha anat donant pas alternatiu fins que s’ha pogut restablir el trànsit amb total normalitat. La incidència ha provocat una retenció força notable durant una bona estona en un indret de complicada alternativa.

En concret, el sinistre ha passat a l’altura del quilòmetre 12,5 de la carretera CG-2. Per causes que caldrà esbrinar, un turisme ha perdut el control en solitari i ha impactat frontalment. El conductor de l’automòbil, un resident de 28 anys, ha resultat ferit segons la comunicació de la policia.

Etiquetes

Comentaris

Trending