Un triangle de tres colors per identificar la nova marca unitària de l’esquí a Andorra

Blau clar per identificar el Grandvalira originari, el vermell de sempre de Pal i Arinsal, i un blau més fosc per a Arcalís donen forma, de més gran a més petit al nou logo de Grandvalira Resorts

Comentaris

El logotip en un dels nous perfils recentment estrenats a les xarxes socials.
El logotip en un dels nous perfils recentment estrenats a les xarxes socials.

Tres grans sectors, tres colors diferents, un sol triangle, el que identifica Grandvalira Resorts, la nova marca que uneix per a algunes qüestions l’esquí a Andorra. Les diferents estacions del Principat encara estan acabant de tancar serrells. I igual que van trigar a anunciar el preu del forfet de temporada conjunt, ara van avançant en altres detalls no menys importants però que no urgeixen tant.

Des d’aquest dimecres han començat a aparèixer tímidament alguns perfils nous i que encara tenen molt camí per recórrer a les xarxes socials. Un triangle format per tres espais diferents -dos de trapezoides i un tercer triangular també- que representen les tres grans àrees del nou resort total de l’esquí andorrà: amb el blau clar de Grandvalira s’identificarà el domini que des de fa anys representen Ensisa i Saetde, és a dir, Pas de la Casa, Grau Roig, Soldeu i el Tarter.

En vermell, un segon espai trapezoidal que es reserva, aparentment, per a Pal i Arinsal, per al Vallnord massanenc, que sempre ha jugat amb els tons vermells. I amb un blau entre elèctric i fosc apareix la identificació per a Ordino-Arcalís, que ja fa més temps que està integrat a Grandvalira Resort però que sempre ha mantingut el seu propi ‘status’ pels trets diferencials, en condicions de neu i meteorològiques que aporta a la unió. En tot cas, a Grandvalira Resorts no han volgut fer la quadratura del cercle. Han optat per la ‘triangletura’.

Comentaris (5)

Trending