Pal Arinsal iniciarà la temporada d’estiu el 27 de juny

L’estació preveu començar amb el 100% de circuits del Bike Park i totes les activitats del Mountain Park, així com aplicant estrictes mesures per minimitzar el risc de contagi de coronavirus

Un usuari del Bike Park la temporada passada.
Un usuari del Bike Park la temporada passada. Vallnord Pal Arinsal

La temporada d’estiu de Pal-Arinsal s’iniciarà el 27 de juny. Almenys aquesta és la previsió dels seus responsables, sempre que la situació sanitària continuï evolucionant de forma positiva. La idea és que, des de la primera jornada, l’estació pugui oferir el 100% de circuïts tant del Bike Park com del Mountain Park. La campanya estival durarà 77 dies.

Des del domini s’ha indicat que la voluntat és que els usuaris puguin gaudir des del primer dia d’obertura de totes les activitats per a la temporada. Així, el Bike Park s’inaugurarà amb el 100% dels circuits disponibles. Això representa més de 40 quilòmetres de recorregut. Pel que fa al Mountain Park, també estarà disponible en la seva totalitat, amb el 100% de les activitats d’estiu pensades.

La temporada finalitzarà el cap de setmana de l'11 al 13 de setembre, amb un total de 77 dies

Els plans de l’estació és obrir fins al 13 de setembre, amb tots els dies en marxa, inclòs el de Meritxell. Es donarà per finalitzada la temporada el cap de setmana de la Diada de Catalunya, de l’11 al 13.

Des de Vallnord-Pal Arinsal s’ha destacat la “satisfacció”  per poder confirmar “la inauguració d’una nova temporada d’estiu” i que se segueix “apostant per la desestacionalització de les activitats”. L’obertura del Bike Park, així com la de les dues fronteres d’Andorra a partir de l’1 de juny, se sumen a la tendència positiva del desconfinament generalitzat després de l’emergència sanitària provocada pel coronavirus.

Durant aquest temps, EMAP ha treballat en l’establiment d’un protocol de seguretat que permetrà garantir l’ús de l’estació de forma segura durant aquesta temporada d’estiu. Aquest protocol s’aplicarà en tots els àmbits de l’estació: telecabines, telecadires, Bike School, treballadors, Mountain Park i restauració.

Així mateix, aquesta temporada es planteja sense esdeveniments amb l’objectiu de seguir la mateixa línia en seguretat per a tots els clients i treballadors. L’estació de la Massana treballa en el manteniment per l’obertura de la temporada d’estiu en 28 dies.

Comentaris

Trending