Vicky Jiménez arriba a la final del torneig de Bendigo

La tennista andorrana derrota l’americana Vandeweghe en tres sets i poc més de dues hores i s’enfrontarà en la lluita pel títol a la belga Bonaventure

Vicky Jiménez durant una sacada a la semifinal.

La tennista andorrana Victòria Jiménez s’ha classificat per a la final del torneig W60+H de Bendigo, a Austràlia, després de derrotar l’americana Coco Vandeweghe en tres sets (7-5, 4-6, i 6-3) i poc més de dues hores, i aquesta propera matinada lluitarà pel títol contra la belga Ysaline Bonaventure.

Vicky Jiménez, tot i patir al segon set i guanyar no sense dificultats el primer, ha exhibit un molt bon joc contra una rival en principi superior. Vandeweghe havia arribat a ser número 9 del rànquing mundial el 2018 i amb els seus 30 anys té una dilatada experiència que la van portar a ser semifinalista e l’Open d’Austràlia i campiona en dobles de l’Open USA.

Però Jiménez gairebé sempre ha marcat el ritme del partit i especialment al tercer set ha imposat el seu joc per acabar vencent el matx en dues hores i tres minuts, gairebé una hora més del que ha necessitat la seva rival a la propera final per aconseguir l’accés al partit definitiu del torneig.

El partit es podrà seguir en directe per la web oficial de la ITF TENNIS i serà una mena de preludi a la participació de Jiménez a la prèvia de l’Open d’Austràlia sènior. La tennista andorrana ha aconseguit una invitació per poder participar en el preàmbul de l’obert australià.