El tricolor David Martín avisa que “tornarem amb més força” després del brot de coronavirus

El davanter de l’FC Andorra afirma estar especialment “il•lusionat” pel primer partit després del confinament per culpa de la Covid-19, ja que tornarà a Burgos, on va militar una temporada i “em vaig sentir com a casa”

David Martín, amb la bufanda tricolor.
David Martín, amb la bufanda tricolor. FC Andorra

L’FC Andorra ja compta els dies per tornar a jugar un partit, després del brot de coronavirus que va obligar a confinar tota la plantilla. El retorn a la competició serà el dimecres 16 de desembre amb el duel de Copa contra el Burgos. L’encontre serà especial per a David Martín, amb un passat al Plantío, que admet que li ha fet “il·lusió” el rival que ha caigut en sort i deixa clar que, després de l’aturada, tant ell com els seus companys tenen moltes ganes de tornar al camp i que ho faran “amb més força”.

Martín, en una entrevista publica al compte oficial a YouTube del club tricolor, recorda que, fa anys, ja va tenir l’oportunitat de participar en el torneig del KO i, fins i tot, de jugar contra tot un Primera Divisió com el València. Va ser amb el Barakaldo i rememora que “és una sensació diferent i bonica”. Per tant, té clar que la participació de l’Andorra a la Copa és “una experiència nova” que “afrontem amb la màxima il·lusió”.

La temporada 2017-18, Martín va militar al Burgos. Hi va disputar 36 partits. “És gran club, amb una gran afició i vaig estar com a casa”, explica. Per això, assegura que “m’he alegrat molt quan ens ha tocat al sorteig”. Assegura que “tornar al Plantío és una motivació màxima i una alegria; allà m’hi vaig sentir molt estimat”.

L’equip recuperarà la normalitat aquest dilluns amb el primer entrenament després de superar el brot de coronavirus. “Tornarem amb més força. Després de l’aturada, estem molt il·lusionats, perquè entrenar i jugar és el que més ens agrada”, afirma.

Comentaris

Trending