Tornen les vetllades de combats a Andorra?

Una empresa espanyola especialitzada en esdeveniments de lluita mixta anuncia una cita al Prat Gran d’Escaldes per al 28 d’aquest mes amb set combats que suposadament tindrien un resident argentí entre els participants

El 'cartell promocional'.
El 'cartell promocional'.

Una empresa espanyola que des de fa prop d’una dècada es dedica a organitzar esdeveniments de lluita mixta, el que es coneix en aquest món amb les sigles MMA anuncia a bombo i plateret una vetllada de combats a Andorra el 28 de gener, un dissabte. L’escenari dels set combats que suposadament hi ha programats seria al pavelló del Prat Gran d’Escaldes i les entrades anticipades, que s’estan comercialitzant a partir de diverses plataformes i promocionant a través de les xarxes socials, costen 59 euros.

Els promotors-organitzadors de la vetllada seria la firma Ansgar Fighting League. Quan s’inicia el procés per adquirir una entrada anticipada, s’exposa que l’escenari és el Prat Gran i que la vetllada, aproximadament, hauria d’anar de les 7 de la tarda al punt de la mitjanit d’aquell 28 de gener. Fins i tot es deixa entreveure que la jornada serà retransmesa per la plataforma televisiva Dazn. L’entrada dóna dret, suposadament, a una consumició i a participar en diversos sortejos.

Es ressalta que hi haurà set combats durant la vetllada, essent el més destacat el que haurien de disputar el francès Paul Marconnie i el marroquí Abdellah Er-Ramy. Tots dos es disputarien el títol mundial d’AFL Middleweight (83,9 quilos) que actualment ostenta Marconnie. Els organitzadors també destaquen el combat que protagonitzaria l’argentí Luciano Jara, que defensaria suposadament els colors d’Andorra en la categoria Catchweight (63 quilos). El seu adversari serà el peruà Alexis Vera. D’altres dels participants són d’Espanya, Geòrgia, el Camerún, el Salvador o Colòmbia.

La vetllada s’ha denominat ‘White Gold Fever’ i s’assegura que s’arriba al Principat per primer cop per quedar-s’hi. “Lleialtat, sacrifici i amor per la lluita són els valors que embolcallen aquest esdeveniment”, es diu en una de les proclames de la jornada, que promet veure cops mai vistos, fet que, segons que ha pogut constatar l’Altaveu, està generant certs recels en alguns àmbits de la societat andorrana. L’MMA (mixed martial arts) és una combinació de diverses arts marcials i de la boxa que garanteix un nivell de contacte molt elevat.

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending