Una setmana molt profitosa per l’FC Andorra

Sis punts en dos partits situen l’equip tricolor en segona posició i plantilla i cos tècnic destaquen que “cada cop controlem millor els encontres”

Un instant del duel entre Andorra i Algeciras.
Un instant del duel entre Andorra i Algeciras. FC ANDORRA

Setmana de sis punts per l’FC Andorra que l’ha catapultat a la taula. Segona posició i ara mateix a dos punts del líder. Permís, doncs, per aspirar a tot. No és d’estranyar, doncs, que la satisfacció sigui ara la sensació predominant en el cos tècnic i la plantilla tricolor. Més enllà dels resultats, es considera que la línia de joc és també molt positiva i fa augurar una bona segona volta.

“Controlem millor els partits”, ha destacat el tècnic, Eder Sarabia. Un exemple ha estat el partit contra l’Algeciras comparat amb el d’anada, quan els andalusos van generar més perill. “Ara som més capaços de controlar els encontres”, apunta el basc.

I també remarca un altre aspecte. L’equip, sí, és un dels màxims golejadors. Però, també, dona un bon rendiment defensiu. “Som dels conjunts a qui menys ocasions generen”, afirma. I, per tant, s’ha aconseguit una “solidesa que és molt important”.

Des de la plantilla es té també molta confiança. David Martín, titular dissabte després de diversos partits sense saltar d’inici, valora com a “molt importants” els tres punts assolits, tot i que considera que “la classificació no l’hem de mirar ara, sinó d’aquí a uns mesos”.

A més, remarca que els sis punts aconseguits aquests dies tenen molt mèrit. L’equip ha hagut de disputar tres partits en tot just vuit dies, el primer d’ells amb només deu jugadors durant molta estona. “Hem acumulat molts minuts aquesta setmana”, ha remarcat. I, per això, admet que al tram final del duel davant els andalusos, “s’ha notat el cansament”. En el joc sí, però no pas en el resultat. Un 1-0 que té molt valor.

Comentaris

Trending