Sergi García deixa el MoraBanc Andorra per fitxar pel Gran Canaria

El jugador no estava comptant aquesta temporada per Ibon Navarro -tot just 4 partits a l’ACB- i ha estat l’escollit pel club de les illes per suplir la baixa per lesió d’Andrw Albicy

Sergi García en un partit de l'Eurocup de la temporada passada.
Sergi García en un partit de l'Eurocup de la temporada passada. EUROCUP

El MoraBanc Andorra i Sergi Garcia han arribat a un acord per la rescissió del contracte del jugador. D’aquesta forma, el base recalarà en el Gran Canaria, que necessitava relleu per cobrir la baixa, justament, d’un extricolor, Andrew Albicy. El mallorquí no estava comptant en excés als plans d’Ibon Navarro aquesta temporada i ha optat per buscar un altre club on pugui gaudir de més minuts de joc.

D’aquesta forma, tots dos clubs -andorrans i canaris- confirmen una operació que fa dies que era un secret a veus. Per un costat, el conjunt de les illes necessitava un reforç per suplir l’absència els pròxims partits d’Albicy. Per l’altre, Garcia no estava tenint oportunitats al club tricolor. De fet, a l’ACB tot just havia disputat quatre partits (amb una mitjana de 5 punts i 1 rebot per partit). Pitjor sort encara havia tingut a l’Eurocup, torneig en el qual ni tan sols s’ha vestit de curt.

Vista la coincidència d’interessos, el desenllaç era previsible. MoraBanc i Garcia han acordat rescindir el contracte que unia el base amb el club tricolor per la resta de temporada. D’aquesta forma, el mallorquí podrà fitxar pel Gran Canaria. Inicialment, signarà un contracte per dos mesos, amb opció d’allargar-lo fins a finals del campionat.

D’aquesta forma, Sergi García posa fi a la seva etapa al Principat. Va arribar l’estiu del 2020. En aquesta campanya i mitja, a l’ACB, ha disputat 39 partits a les ordres d’Ibon Navarro, anotant 197 punts, una mitjana de cinc per duel. En competició europea, l’any passat va disputar 16 encontres, amb 3,8 de promig.

Etiquetes

Comentaris

Trending