Les seleccions andorranes ho intenten, però no ho aconsegueixen al Memorial Francesc Vila

A Benjamí es lluitarà per l’onzè i dotzè lloc, a l’Aleví pel cinquè o sisè, i al Femení pel setè o vuitè

Un dels encontres de la selecció andorrana al memorial Francesc Vila.
Un dels encontres de la selecció andorrana al memorial Francesc Vila.

Les seleccions andorranes no han tingut uns resultats gaire destacables durant el primer dia del recuperat memorial Francesc Vila. En cap de les categories s’ha aconseguit millorar posicions, sinó que, al contrari, s’han anat perdent amb els enfrontaments. Així, aquest diumenge, el Benjamí lluitarà per l’onzè i dotzè lloc, a l’Aleví pel cinquè o sisè, i al Femení pel setè o vuitè.

Les semifinals de la categoria Benjamí enfrontarà l’Espanyol i el València, i l’Slavia de Praga i Damm. Els andorrans han perdut els tres partits de la lligueta. El primer contra l’Espanyol (5-0), contra la Selecció de Lleida (1-2) i Slavia de Praga (0-7). Ha caigut en el primer encontre de la lluita del novè al dotzè lloc davant el Nàstic de Tarragona (0-6) i aquest diumenge jugarà per l’onzè i dotzè lloc contra l’Athletic de Bilbao.

A l’aleví s’enfrontaran el València i la Selecció de Lleida, i l’Espanyol i l’Athletic de Bilbao. La selecció d’Andorra ha guanyat contra el Nàstic (0-3) i ha perdut amb l’Athletic (2-4) i Slavia de Praga (1-3). Acaba tercer de grup. El resultat a quarts de final contra l’Espanyol ha estat de 2-1. Diumenge jugarà contra l’Slavia de Praga per ser cinquè o sisè.

Per últim, a la categoria femenina, la final serà entre l’Osasuna i l’Slavia de Praga. Les andorranes han perdut, també, els tres partits de la lligueta davant la Reial Societat (8-0), Toulouse (0-4) i Espanyol (10-0). Cau en el primer partir de la lluita del cinquè al vuitè lloc davant el València (0-1). Aquest diumenge jugarà pel setè i vuitè lloc contra la Selecció de Lleida.

OK XMM2681
 

 

Etiquetes

Comentaris

Trending