Plantilla i cos tècnic tricolor marxen de vacances convençuts de tornar al mateix nivell

L’entrenador, Eder Sarabia, posa un “excel·lent” a la tasca feta fins ara per l’equip i valora especialment el fet d’haver mantingut sempre “una línia estable i constant”

La plantilla tricolor celebra al vestuari el triomf.
La plantilla tricolor celebra al vestuari el triomf. FC Andorra

La plantilla i el cos tècnic de l’FC Andorra comença ara una setmana de vacances. Ho fa amb alegria i satisfacció, després de la victòria aconseguida davant l’Atlético Sanluqueño (2-0), la quarta consecutiva. Entrenador i jugadors admeten que el descans els anirà bé, a la vegada que es mostren convençuts que no frenarà el bon moment. Avisen que tornaran amb la mateixa ambició i nivell que aquest darrer mes.

Així ho ha posat en relleu Álex Pastor, que ha volgut remarcar la bona feina que s’ha fet al llarg dels primers mesos de competició. “Fem bons partits, demostrem que juguem bé i tenim les idees molt clares”, ha comentat. I de les vacances, avisa, “tornarem igual de bé”. Assegura, de fet, que “no crec que ens afecti, ho farem amb les mateixes ganes de sempre i donant el mateix nivell”.

Sobre el partit contra el Sanluqueño, Pastor ha remarcat que l’han afrontat amb plena concentració. “Hem fet un encontre molt seriós i no ens hem relaxat en cap moment”, ha afirmat.

De forma similar s’ha expressat l’entrenador tricolor, Eder Sarabia. “L’aturada clar que va bé. Ens les mereixem per agafar forces i tornar amb l’ambició de no parar perquè aquesta lliga és molt dura”, ha indicat.

El tècnic ha fet balanç del que ha estat la temporada fins ara. I ho té clar: “Classificació al marge la valoro de forma excel·lent”, ha afirmat. Sarabia destaca el fet que “hem mantingut des del principi una línia estable i constant i l’equip sempre s’ha pogut reconèixer bé”. A banda, ha apuntat que “sempre deia que les coses es feien bé i, ara, tenim l’encert en les accions determinants”.

Comentaris

Trending