Plantilla i cos tècnic posen bona nota a la primera volta de l’FC Andorra

Tant Eder Sarabia com els jugadors consideren que, en la gran part dels partits, s’ha estat superior als rivals, i es marquen el repte de millorar “petits detalls” per refermar-se a la part alta

Eder Sarabia, durant el partit contra el Costa Brava.
Eder Sarabia, durant el partit contra el Costa Brava. FC Andorra

L’FC Andorra acaba la primera volta en zona de promoció d’ascens. Després de l’empat aconseguit contra el Costa Brava -resultat assolit malgrat estar en inferioritat numèrica gairebé 70 minuts-, l’equip tricolor continua en zona de promoció. Per això, cos tècnic i plantilla fan un balanç positiu de la meitat inicial de la temporada, tot i posar-se deures per la segona: millorar els petits detalls que els han penalitzat.

“El balanç global és tremendament satisfactori”, afirma l’entrenador, Eder Sarabia, per a qui “hem merescut guanyar gairebé tots els partits tret del de Valdebebas i algun més”, ja que “hem estat superiors als rivals en gairebé tots els moments”. El problema, lamenta, és el fet que “hi ha detalls que ens fan no tenir vuit o deu punts més” i, per tant, avisa que “hem de seguir treballant perquè a la segona volta la clau estarà allà”.

Com a exemple, ha posat el que va passar en el partit contra el Costa Brava. “Sabíem que si no pressionàvem bé després de pèrdua podríem tenir problemes; i ha passat, d’aquí ve l’ocasió i l’expulsió que, després, ens ha condicionat”, apunta. I, malgrat això, també ha valorat positivament “el rigor i com hem competit” un cop amb deu.

Un instant del partit.

Relacionat

Sumen un punt malgrat una tarda farcida de mala sort

De forma similar s’ha expressat el central Diego. “El balanç és molt positiu, més enllà de la posició, pel treball, pel nivell dels jugadors i pel joc que hem demostrat en gairebé tots els partits en què hem estat superiors amb la pilota”, ha afirmat el defensa tricolor. Tot i això, admet que hi ha detalls a millorar.

“Estem corregint detalls defensius”, manifesta. I es mostra optimista, ja que “això ens permetrà seguir en línia ascendent”. Optimista... i ambició. “Fins i tot estem capacitats, per plantilla, cos tècnic i institució, per quedar campions”, ha assegurat.

Sobre el duel contra el Costa Brava, Diego ha volgut destacar el fet que “hem sabut llegir el partit sobretot al segon temps; calia paciència i tenir la pilota. Ho hem fet i hem sortit bé de la pressió, però ens ha faltat el gol i generar alguna ocasió més”, ha desgranat. Al seu entendre, “aquesta és la línia a seguir, corregint matisos”.

Comentaris

Trending