Pintat continuarà al capdavant de la FAE durant els pròxims 4 anys

L'ens federatiu ha celebrat l'assemblea general on s'han tractat els diferents temes que afecten l'entitat pel desenvolupament de la seva activitat

Josep 'Pepi' Pintat, president de la FAE.
Josep 'Pepi' Pintat, president de la FAE.

Josep Pintat serà, quatre anys més, el president de la Federació Andorrana d'Esquí (FAE). Així ho va decidir l'assemblea d. 'entitat que ha vist com només es presentava una candidatura. A més, van aprofitar també per tractar temes que concerneixen l'ens federatiu com el pressupost d'enguany o la memòria tècnica de l'any passat.

La FAE ha aprofitat aquest final de temporada per celebrar la pertinent assemblea l'Assemblea General, concretament, aquest dilluns al vespre. Entre els punts a l'ordre del dia hi havia les eleccions i que no ha comportat cap canvi al capdavant de l'entitat en només haver-hi una candidatura. D'aquesta manera, Josep Pintat continuarà sent el president, acompanyat per Patrick Touissant, com a vici-president, Jordi Pont com a tresorer i Lluís Ruiz com a secretari. Jordi Farré, Jordi Argemí, Joan Erola, Antoni Crespo i Nicolas Rimbert que exerciran com a vocals.

A més, també es va aprovar el balanç del 2021 i es va donar llum verda al pressupost per aquest 2022. Uns altres dels temes tractats va ser la votació de la Memòria Tècnica Esportiva de la temporada 2021-2022 i que va ser aprovada.

Etiquetes

Comentaris

Trending