Els pilots de motociclisme residents tornen als entrenaments al circuit del Pas

Ho han fet seguint estrictes mesures de seguretat, amb motos del circuit i només deu a la vegada a la pista

Álex Rins prepara la moto per a fer voltes al circuit del Pas de la Casa.
Álex Rins prepara la moto per a fer voltes al circuit del Pas de la Casa. Diana Martin i Gamisans/ @creditandorra Supporting

El circuit del Pas de la Casa ha obert aquest dimecres les portes perquè hi puguin entrenar-se els pilots de motociclisme residents a Andorra. Es tracta d’una de les mesures anunciades pel Govern amb relació als esportistes d’elit. El primer dia ja són un bon grapat els motoristes que han pujat a la instal·lació, com Álex Rins o Tito Rabat, entre altres. Tots ells han deixat clar que tenien moltes ganes de poder posar-se al damunt d’una moto.

No ho podien fer des de fa dos mesos. Com tota la ciutadania, han hagut de quedar-se a casa i mantenir la forma fent exercici confinats. Molts d’ells, per exemple, amb bicicletes estàtiques. No és estrany, doncs, que aquest dimecres hi hagués impaciència per pujar a les instal·lacions del port d’Envalira.

“No ha estat fàcil estar tancat a casa, però ho hem portat bé”, ha explicat Àlex Rins, que s’ha mostrat “molt agraït” amb el Govern per haver “fet aquest pas endavant”. En el seu cas es retroba amb un circuit que coneix a la perfecció: “ens anirà bé; està en altura i és revirat. Ajudarà a agafar força i resistència”.

També ha fet voltes Tito Rabat, pilot de l’equip Avintia i altres motociclistes residents. Ho podien fer deu motoristes a la vegada en pista, amb motos cedides pel circuit i sempre respectant estrictes mesures de seguretat per evitar el risc de contagi de coronavirus. Tots ells tenen ganes de començar a agafar forma i preparar una temporada que, en principi, té el seu inici previst per a la segona quinzena de juliol, quan s’han de disputar els dos primers grans premis al circuit de Jerez.

 

 

Etiquetes

Comentaris

Trending