Oportunitat per marcar distàncies

L’FC Andorra rep l’Algeciras en el primer partit de la segona volta al Nacional i vol aprofitar l’empenta del gran partit a Tarragona per eixamplar l’avantatge dins la zona de promoció

Un instant del partit a Algeciras.
Un instant del partit a Algeciras. Algeciras CF

Novament, sense gairebé temps de descansar, l’FC Andorra torna a competir. Toca el primer duel a casa de la segona volta, una bona oportunitat per consolidar-se de forma definitiva en la zona de promoció. Els tricolors reben l’Algeciras, ara mateix sisè a la taula. És a dir, el primer rival que queda fora de la zona noble. En cas de victòria, doncs, el coixí de punts s’ampliaria, a banda de pressionar els dos únics equips que el superen a la taula.

Els d’Eder Sarabia volen aprofitar la dinàmica positiva demostrada al camp del Nàstic. El 0-3 al Nou Estadi va ser tot un cop de porta que demostra que l’equip aspira al màxim. I ara toca demostrar-ho a un Estadi Nacional on, fins ara, tret de comptades excepcions, s’ha mostrat molt sòlid. El rival és un Algeciras que aspira també a ficar-se a zona de promoció, però que en les darreres jornades ha fallat molt a domicili. Els darrers quatre desplaçaments els ha saldat amb derrota.

Per a Sarabia, la línia a seguir és la demostrada a Tarragona. “Vam fer un bon partit, molt complet” ha destacat. I, sobretot, ha valorat especialment el fet que “molts jugadors van fer un pas endavant, com els hem demanat”. I és que, de cara a la segona volta, considera que cal que tots els seus homes “pugin la nota” de la primera.

Sobre el rival, ha recordat que és un dels “més golejadors” del grup. Augura un equip que “serà agressiu” i que “intentarà tenir la pilota perquè tenen qualitat amb ella”. També ha avisat que “vull un partit amb frescor”, fet que fa anticipar possibles rotacions a l’onze.

El tècnic basc afrontarà el partit amb les mateixes baixes que el passat dimecres. Carlos Martínez i Pedraza no s’han recuperat encara dels seus problemes físics. I Roger Riera, que va complir sanció, està KO per molèsties al bessó. A ells s’ha sumat Diego, que a Tarragona va veure la cinquena groga i, per tant, ha de complir un partit de suspensió.

Per la seva banda, el quadre andalús viatja amb diverses baixes, tot i la recuperació de Jordi Figueras i Duarte. En canvi, no han pogut desplaçar-se per problemes físics Rafa Tresaco, Almenara, Morilla, Villapalos y Víctor López.

WhatsApp Image 2022 01 28 at 17.05.59

Comentaris

Trending