La nova tanda de PCR descarta cap més contagi de coronavirus en l’FC Andorra

Els jugadors mantindran durant els propers dies els entrenaments individuals com una mesura de protecció mentre que els quatre positius continuen amb un bon estat de salut

Els club trigarà uns dies a reprendre els entrenaments en grup.
Els club trigarà uns dies a reprendre els entrenaments en grup. FC Andorra

La plantilla i el cos tècnic de l’FC Andorra, amb l’excepció dels tres jugadors i el membre de l’staff que va donar positiu per coronavirus el passat divendres, es van sotmetre el dimecres a noves proves PCR. Els resultats d’aquestes han confirmat que cap d’ells s’ha contagiat amb la Covid-19. Tot i això, i com a mesura de precaució, encara no es reprendran els entrenaments col·lectius i seguiran treballant de forma individual.

Des del divendres, quan es van detectar els quatre positius, els quatre diagnosticats, que dissabte amb una segona prova van veure confirmat el contagi, s’han mantingut aïllats al seu domicili. Tots ells segueixen bé de salut, al mateix temps que, des de l’entitat es fa el pertinent control mèdic.

La resta de jugadors i del cos tècnic estava pendent de la tanda de proves PCR realitzada dimecres. I aquest ha donat uns resultats bons: cap contagi més. Tot i això, des del club s’ha estimat oportú que, vista la situació sanitària i les mesures de Govern, al llarg dels propers dies encara es mantindran els entrenaments individuals. Caldrà veure ara com es desenvolupa tot plegat, ja que, cal recordar, el cap de setmana del 17 i el 18 d’octubre, l’equip ha de debutar en la lliga de Segona B a Llagostera.

A aquestes sessions s’ha sumat ara Martí Riverola. El migcampista havia descansat durant uns dies després de patir una contusió en el partit amistós de la setmana passada davant l’Olot.

Comentaris

Trending